viernes, 23 de agosto de 2013

10 claus per usar Linkedin

Linkedin és una eina de gran potencial que, si se sap explotar, pot obrir oportunitats laborals molt interessants. Per fer-ho, ofereix deu recomanacions:



1) Tingues cura de la imatge. Hem de tenir en compte que estarem exposats sempre. Cal, per tant, tenir un perfil com més complet millor i tenir bona cura de la foto que hi posem.


2) Gestiona adequadament els teus contactes. No faces contactes pel mer fet de fer-los. Defineix el teu objectiu i selecciona els teus contactes en funció d'aquest.


3) Uneix-te a grups professionals i participa-hi. Així podràs compartir coneixements, obtenir informació útil sobre el teu sector, etc.


4) Transmet posicionament i diferenciació. Aprofita els tres llocs web i les diferents aplicacions que et proporciona Linkedin per diferenciar-te i pujar documents (presentacions PowerPoint, vídeos, Podcast).


5) Tingues cura de la teua identitat i maneja la teua reputació digital. Si busques feina, primer has de tenir clar quina informació hi ha sobre tu a la xarxa.


6) Tingues cura de contingut del teu perfil. Enfoca el teu currículum a aconseguiments i resultats, i quantifica'ls en cada un dels apartats.


7) Tingues cura de les "regles informals" a l'hora de comunicar-te amb els contactes. Agraeix cada vegada que un nou contacte t'accepta. No sigues insistent i, sobretot, acostuma't a tenir paciència.


8) Si busques feina i ja tens una ocupació, configura el teu perfil de manera que certes informacions no puguen ser visualitzades per ningú. Així evitaràs problemes.


9) Manté sempre la xarxa actualitzada. Un currículum no actualitzat indica símptoma de deixadesa i falta d'atenció.


10) Dedica-hi temps. De les hores que hi dediques dependrà l'eficàcia de l'eina.
Font:http://www.ibercampus.es/articulos.asp?idarticulo=15365

Font: Bulletí Universitari d'Ocupació. Universitat de València.

No hay comentarios:

Publicar un comentario