jueves, 4 de septiembre de 2014

Beques de formació en pràctiques per al projecte Sanitaris a Europa, acció de mobilitat "Persones en el mercat laboral" (PLM) del Programa Leonardo da Vinci.

Objecte del tràmit


Establir les bases reguladores i convocar la concessió de catorze beques de mobilitat en el mercat laboral (PLM) del projecte Sanitaris a Europa (SANEUR) en el marc del Programa Leonardo da Vinci, inclòs en el Programa d'Aprenentatge Permanent de la Unió Europea, d'ara en avant «beques Leonardo», per a la realització de pràctiques professionals en centres sanitaris de la província de Salern, regió de Campània (Itàlia), durant setze setmanes. 



Inici
Qui pot sol·licitar-ho?
Interessats/Sol·licitants

Professionals sanitaris que hagen acabat l'especialitat MIR en les àrees de medicina familiar i comunitària o l'especialitat EIR en infermeria obstetricoginecològica (comares) en els anys 2013 i 2014.

Requeriments

a) Estar empadronat en qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana amb anterioritat a la publicació d'esta orde. 
b) Posseir coneixements d'italià o anglés amb un nivell mínim A2. 
c) No haver disfrutat amb anterioritat d'una beca de característiques semblants (programa Leonardo da Vinci "PLM") des de l'any 2007.

Inici
Quantia de l'ajuda / Procediment de pagament
La quantia màxima per beca és de 3.343,00 € i fa referència a l'estada de 16 setmanes.

Inici
Quan s'ha de sol·licitar?
Termini de presentació

15 dies naturals, a partir de l'endemà al de la publicació de l'orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV núm. 7350 d'01/9/2014)

Enllaç

No hay comentarios:

Publicar un comentario